Skola

forebildillustration_220x319Ni som arbetar i skolan spelar en viktig roll i livet för många unga människor. För att kunna hjälpa dem att vara fri från tobak, och lyckas få mer ”nollor” i skolan, kan du hitta detta material är avsett för dem som han körs i skolan.

läromedel

agera_140x96

Här är tre bra tips om hur du kan börja arbeta tobaksarbete i skolan!

  • Kolla runt bland personalen och elevernas behov, som uppfattas och hur relaterade till tobak utseende. Avvänjning Hjälp, en gemensam strategi, kan tobak utbildning tips vara exempel på behov. Med denna information i hand, kan det vara lättare att gå vidare. Vi har gjort alla inblandade inte saker är värre än någonsin.
  • Som rapporterats denna tobak? Ändra förbud genomtänkta och arga ansikten i förhållande till det arbete som eftertänksamhet. Om eleverna mår bra, fungerar de bättre.
  • Uppsatta mål och visioner, såsom tobak eller skola, kanske till och med tobaks skoltid. Förankra start av arbetet och dess syfte bland personal och studenter, och även om det kommer att ta tid. Få så mycket som möjligt på tåget, chanserna till framgång dramatiskt.

Tutorials tillsammans – tobak  och tobak gymnasieutbildning  ger dig de verktyg, modeller, övningar och praktiska råd som gör det lättare att arbeta med att förebygga barn och ungdomar från början av tobak.

Om du vill beställa våra guider i tryckt form, kan du titta på vår webbutik »

VAR INTE RÄDD FÖR ATT RÖKA

Kom och prata med röka på en ny väg
, att vara ung, att gå med orosklump i magen. För detta här frågorna är, när du inte kan hitta svaren. Vad verkligen haft i åtanke att kommentera? Jag passar in eller inte? Jag är ensam ?

För att dölja rädslan för att dölja den dagliga 45 nya ungdomar för allt som du har lärt sig att vara rädd. Alltid till hands i fickan och är lätt att förstå. En cigarett Vi vill förändra denna situation.

Gå med nu och skapa en ny sverigepiller.com/subutex/ diskussion om tobak och rökning. Vi ger dig verktygen.

Läs mer »

tobak Barn

Se tobak från ett nytt perspektiv – att ? Faktiskt odlas och av vem ? Hur drabbade människor och miljö odla tobak . Tobakens barn dokumentär med tillhörande material diskuterar verklig oro, och särskilt ungdomar Tobaksbarn.se »

Skolans Tobacco Free 2.0

Inspiration för projektarbetet och utbildning ANDT i vår kampanj, ”Var inte rädd smoking” Vi frågade ett gäng välkända bloggare att dela sina erfarenheter om rökning och tobaksbruk. Resultatet blev en video, text och bilder. Detta är vad vi är här nedan, tillsammans med andra bra grejer. Använd länkar som inspiration ANDT undervisning. Låt eleverna formulera ett antal frågor som rör tobak, som de vill utforska. Ge dem möjlighet att presentera sitt arbete i form av en film, video blogg, reklamtext eller utställning. för fler idéer på undervisning ANDT se ledning av våra lärare – tillsammans mot tobak och gymnasiet.

.


Instagram #nsgfearclinic

Sluta röka eller snus

Tips, idéer och stöld för dem som vill sluta röka eller snusa.

annat material

Byrån har utvecklat bra saker om fri skola tobak, här hittar du videor och webbseminarier. Läs mer »

Hur gör andra gör det?

Få inspiration gymnasium Nynäshamn, där studenterna själva ledde arbetet på skolan utan tobak. Läs mer »

Detta är vad vi kan erbjuda NSG

Läs mer på hemsidan »NSG

kontakt

Läs mer »

Följ oss på Twitter

Följ oss på Facebook